O nama

Firma Mi-lumen d.o.o. osnovana je 2001 god. kao generalni zastupnik firme Steinel i od tada se bavi prodajom alata i električne opreme.

Primenom inovativnih alata i mašina koje preduzeće Mi-lumen d.o.o. ima u svojoj ponudi postiže se veća iskorišćenost materijala koji se obrađuje, skraćuje se vreme obrade, povećava se radna efikasnost a samim tim se smanjuju troškovi, što korisnicima Mi-lumen inovativnih alata i masina ostvaruje dugoročnu uštedu. Bez obzira na vrstu delatnosti i prirodu materijala koji se obrađuje preduzeće Mi-lumen jasno definiše kvalitet svojih proizvoda dugogodišnjim prisustvom na tržištu čija je osnova adekvatno prepoznavanje potreba svojih korisnika.

U okviru svog poslovanja preduzeće Mi-lumen d.o.o. predstavlja novu generaciju elektro materijala evropskog kvaliteta. Materijali zadovoljavaju najviši stepen kvaliteta i bezbednosti i kao takvi su idealni za ugradnju u sve vrste privatnih i poslovnih objekata.
Kao generalni zastupnici poznatih nemačkih proizvođača, naš stručni tim je spreman da odgovori i na najzahtevnije projekte. Specijalizovali smo se za distribuciju i ponudu sledećih proizvoda:

  • Prodaja alata
  • Prodaja ekskluzivne rasvete za enterijer i eksterijer
  • Prodaja svih vrsta senzora (sa svim vrstama aktivacije)
  • Prodaja električne opreme
  • Prodaja elektro materijala

Poštujući želje kupaca, spremni smo da za Vaše potrebe izvršimo nabavku i ostale opreme iz naše delatnosti, a koju trenutno nemamo na ponudi u Srbiji.

Mi-lumen d.o.o. je generalni zastupnik sledećih firmi:

ABL-Sursum – www.abl-sursum.com – električna oprema za instalacije i industriju
RIDI – www.ridi.de – tehnička rasveta
Wolfcraft – www.wolfcraft.de – inovativni alati
Novus – www.novus-befestigungstechnik.de – heftalice i pop klešta
Steinel – www.steinel.de – senzorska tehnika

Takođe sarađujemo sa većinom poznatih proizvođača iz sveta elektro-tehnike i vršimo direktan uvoz iz Nemačke.

MI-LUMEN d.o.o.DOSITEJEVA 176,
36000 Kraljevo, Srbija


tel: +381 36  331 081
fax: +381 36 312 867


info@mi-lumen.co.rs